Hi. Do read and follow if you like. Thanks :>

Friday, November 25, 2011

Awesome !

salam . hye , hello [: lame x update blog kan ?? im so sorryy cz lately sibokkkkk sikit . huhu . kadang2 peningg jugak tauu . on fb notification berlambak-lambak . kebanyakannnya penuh dengan group sajeee (:

   by the way kann , sejak kebelakangan nii aku rase rinduuuu sangat nak pergi bercutii . ya . Family Vacation ! Rindu gila woii . awww nak pergi kat bhgn utara lahhh . kedah , penang , perliss . ouchh best nye . rasa tenang n damaiii je kalau duduk kt sane . phewww . Nanty dah besar nak tinggal kat penang lah ! tak tahu kenapaaa . mase first time pergi sanee hati ni dah tertarikkkk kat negeri tuuu .


see ? lawa kann , sy memangg suke tempat2 macam tuu , tenang dan mendamaikan :) lagi satu sy suke tempat2 yang macam ade rumputt , boleh baring atas tuu . golek2 macam dalam filem cite hindustan kann . ouchh . hahaha .


macam kat tempat ni . awesome kann ? tempat shoot filem Lagenda Budak Setan kat UPM. okayy firstly , nak minx maaf dulu lah . pic ni aku amek dr cik google . hee !~



tempat macam ni pun lawah jugak kenn . (:
okayy tu jee . heeee !~ dadaaa 






Thanks read Fella {。^◕‿◕^。} Hit like if u like n drop comment

13 comments:

  1. haha.. boleh pulak main game takpyh contct...hehehe..

    ReplyDelete
  2. boleh boleh >< tp x sampai satu hari . haha :D

    ReplyDelete
  3. Hi blogger malaysia yang cantik salam kenal dari blogger amatiran Pulau Lombok, Lombok 7og4nk.


    nice blog keep blogging yaaaa

    ReplyDelete
  4. Jejalan Sini, Cantik Yempat Yg Di UPM Tu..

    ReplyDelete
  5. aww thanks :) btw , biasa je lah :D

    ReplyDelete
  6. cantek2 tmpt tu.. bestnye klu dpt g

    ReplyDelete