Hi. Do read and follow if you like. Thanks :>

Thursday, December 22, 2011

8A :'D


Salam , heyyy heyoo peeps . hihi . waa arini 22/12/11 ari yg ditunggu-2 dh tiba weiih . haha  . PMR results ! yeayy alhamdulillah , xsia-2 mas risau sebelum ni , hoho . last-2 dapat jugak straight A's . Alhamdulillah <3

     btw kat skola 34 org dpt straight A's . masa cikgu nak umum kan tu . fuhh berdeborr . haha . alhamdulillah tersenarai jugak . Nama mas last sekali dalam list . yelah kita budak rancangan biasa . :)

      ouhh pengetua baru sekolah kitaorg cakap sekolah tu top 10 lah dlm negeri Melaka , hihi .  ok la tu kenn . hewhew. Azim , tahniahh ! hihi . xsia-sia kita dating sama belajar berjalan jugak . haha . at last dapat buktikan , couple-2 pun , belajar tetap belajar . hihi . kita ingat lagi pesan awk tu <3 . hoho

     erkk , nak tayang result kat sini boleh x ? boleh lah , blog sy suka hati sayalah . hoho .


maaf kualiti gambar xberapa baik . hoho

     masa kat sekolah , akak suruh call family . tapi taknak lah . nak bagi tahu depan-2 . tengok reaksi dorg . haha . mak kite smpai nangis2 peluk2 kita . huhu kita pun nangis . TERHARU . dapat juga kita banggakan hati mak . :')
   
    wat kengkawan kat fb n sekolah , thanks tau wish mas . wish korg jugakk ! Azim , Fatin , Din , Rahman , Wanieyy, Mirull n yg lain, congrats korg semua , yang 7A n 6A . kita dh berusaha kan ..:) kalau tak okay yang ni , tak bermakna berakhir . :) kankankan . usaha itu penting .

    mood sekarang ni , waiting for SPM . hihi <3 hoping the best . k gotta go . salam <3
Thanks read Fella {。^◕‿◕^。} Hit like if u like n drop comment

9 comments: