Hi. Do read and follow if you like. Thanks :>

Wednesday, December 7, 2011

❀ Jom Tambah Follower ❀

Hello Earthling ! Harii ni nak join satu segmen, yeah, first time ni. Hihi. Segmen ape pon dah tau kan ?

Jom Tambah Follower by Lulu Caldina

     Sebenarnya tak tahu pun ade segmen ni, then tadi mase tengah blogwalkingg terpandangg entryy ni . Teringin nak join pulekkk . Rasa cam rugi jer kalau tak join sebab nanti semua list blogger yang join segmen ni akan Kak Lulu masukkan dalam satu entri melekat. So senang lah nanti nak blogwalking n tambah follower kan . Ye dakk..... -____- huhu ◕‿◕




Bytheway, sape-sape yangg tak join lagi join lah, tak rugi pun kalau korang join. So cepat-cepat. Tarikh tutup Ahad ni !
Thanks read Fella {。^◕‿◕^。} Hit like if u like n drop comment

18 comments:

  1. As salam...salam kenal dan singgah dari segmen yang sama...selamat berblogwalking... :)

    ReplyDelete
  2. join blog anda..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. dari segmen yang sama ^____________^

    http://www.simpledoubletriple.co.cc/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. dd jenguk sini

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Follow awk :)

    http://secretash.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower-by-lulu.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow kamu ..

    Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

    (Klik iklan Churp2 Niena ye.. )

    Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  9. hai.. join ur blog dr segmen sme. follow my blog ok! thanks. hehe

    http://iejais2325.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Follow kamu jom follow saye balik
    salam perkenalan
    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2011/12/segmen-i-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. sudah follow sini
    jemput singgah ke tmpat sy
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  13. salam kenalan..syieda dtg dari segmen akak Lulu.. jom ke blog syieda.. @_@

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  14. hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

    jom singgah

    http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  15. follow dari segmen yg sama :)
    jejak kembali k ..

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. as-salam..

    singgah dari segmen lulu caldina..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. done follow u :)

    singgah dari segmen lulu

    http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html

    ReplyDelete