Hi. Do read and follow if you like. Thanks :>

Friday, June 29, 2012

Segment Smart Blogger Award ~June

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. Today we meet up again for the second post as I've been tagged from DhiaAdawiyah to join a segment and and and *bunyi siren tiba-2* tarikh tutup untuk segment tu lagi 4 hours jeeeee!!!!!!! So QUICK!
Okay I know gambar yang Mas edit to gedik to the max. LOL

Reasons Why I should WIN:
I think I have decorated blog Mas ni dengan kemas dan tersusun, bagi memudahkan readers membaca disamping music yang ala-ala lullaby gituw mengikut citarasa Mas sendiri :P. HIHI. Kalau ada rezeki menang ada la kan? :>
From LE'OWNER

Terma & Syarat:
 Follow blog yuyu 
 Like fanpage yuyu 
 Join group BLOGGER yuyu 
 Copy paste banner tu
 Buat satu entry berkenaan segmen diatas
 Tulis 1 je sebab kenapa blog korang mesti dapat Smart Blogger Award
 Paste link segmen korang di komen bawah ye..
 Tag 5 rakan blogger anda yang lain (pastikan mereka tahu tau!!)

Pemilihan Blog:
 Header (ringkas tapi padat)
 Sidebar (dari segi susunan)
 Entry (penggunaan tulisan)
 5 pemenang akan dipilih

Nota :
 Pemenang akan di umumkan melalui entry yuyu pada 1 Julai 2012
 Pemenang diminta memberi code banner atau iklan blog untuk diletakkan di bahagian atas entry yuyu untuk dipromosikan selama sebulan..
Tarikh tutup 30 June 2012

Okay then Mas tag :
Cik Mimmy, Fatihah, Nahu, Jieyah, Dierah  
gotta go now, Assalamualaikum :) 

Thanks read Fella {。^◕‿◕^。} Hit like if u like n drop comment

10 comments:

  1. thanks for the tag k! but tak sempat nk join laa. srobss :(

    ReplyDelete
  2. http://kliktekan.blogspot.com/
    follow u cantik... salam perkenalan
    mAne dpt background cntik2. nk jgk :p

    ReplyDelete
  3. ya hahaha . maslina ditag by me . nama letak kat atas sekali. hehe . anyway , selamat maju jaya . berjuang unutuk blog .

    ReplyDelete
  4. gdluck ye sis...moga jd yg bertuah nnti :)
    done follow here

    ReplyDelete
  5. Salam.. Anda pemenang untuk Segemen yuyu.. klik sini untuk maklumat lanjut..http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/07/pemenang-untuk-segmen-smart-blogger.html

    ReplyDelete
  6. tahniahh menang segmen yuyu :)

    ReplyDelete